DERA Ramen en Deuren

Al meer dan 40 jaar uw specialist in Ramen & Deuren

Bent u opzoek naar ramen of deuren dan bent u bij DERA in Opglabbeek bij het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn wij toonaangevend in de montage van ramen en deuren zowel in PVC, Aluminium als Hout.

DERA is uw partner op het gebied van ramen en deuren in hout, pvc of aluminium voor zowel nieuwbouw als renovatie. Hiervoor leveren we betaalbare kwaliteitsproducten en een topservice.

Voor elk budget en elke situatie zoeken we met u naar de perfecte oplossing voor uw woning. U kan als klant kiezen uit een uitgebreid assortiment aan ramen, deuren, sectionale poorten, rolluiken, veranda's en zonnewering in diverse uitvoeringen. Ons vakkundig en gespecialiseerde team plaatst de producten uw woning waarbij we de overlast voor u tot een minimum proberen te beperken!

Als geregistreerd bedrijf kunnen we uw bouw- en verbouwingswerken aan het verlaagde BTW-tarief van 6% aanbieden en kan u eventueel genieten van belastingvermindering voor energiebesparende investeringen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot het aanvragen van de energiebesparende premies.

Wij heten u graag welkom voor een vrijblijvend bezoek in onze toonzaal, gelegen te Opglabbeek aan de Industrieweg Noord 1118.

Openingsuren & Contact

Maandag t/m vrijdag: 14u00 - 18u00
Zaterdag van 9u00 - 12u00 of na afspraak

Industrieweg Noord 1118, 3660 Opglabbeek
Tel: 089/85.84.59
Fax: 089/85.21.01

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!